Засідання круглого столу «Науково-методичне забезпечення професійної орієнтації учнівської молоді в умовах діяльності міжшкільних навчально-виробничих комбінатів».

Круглий стіл в Києві

30 січня 2015 року у приміщенні Інституту проблем виховання НАПН України за адресою м. Київ, вул. М.Берлінського, 9. відбулося засідання круглого столу «Науково-методичне забезпечення професійної орієнтації учнівської молоді в умовах діяльності міжшкільних навчально-виробничих комбінатів». В ньому вперше прийняли участь методисти з профорієнтації та заступники директорів МНВК України.

В ньому вперше прийняли участь методисти з профорієнтації та заступники директорів МНВК України.Головним завданням круглого столу було обговорення соціально-економічних факторів впливу на професійне самовизначення учнівської молоді таспричинені ними особливості даного процесу,визначення організаційно-педагогічних умов підготовки старшокласників до професійного самовизначення в умовах МНВК. Основні питання, які розглядалися на засіданні:

1. Професійна орієнтація учнів у школі та роль МНВК в даній роботі.

2. Методичне забезпечення для здійснення професійної орієнтації учнівської молоді.

3. Реформи освіти та подальша доля МНВК в системі освіти

4. Проблеми фінансування МНВК.

5. Атестування методистів профорієнтаційної роботи МНВК.

На семінарі виступали:Мельник Олександр Васильович-кандидат педагогічних наук, старший науковий співробітник, докторант Інституту проблем виховання НАПН України,Бех Іван Дмитрович-дійсний членНаціональної академії педагогічних наук України, доктор психологічних наук, професор, директорІнституту проблем виховання АПН України,Заслужений діяч науки і техніки України,Дятленко Сергій Миколайович - начальник відділу нормативного забезпечення та організаційної роботи МОН України та ін.
Кiлькiсть переглядiв: 321

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.